Bon tarda Joveees!!!!

Abans de tot… FELIÇ AANY NOOU!!

Com passa el temps…, no sabem res de vosaltres des de l’any passat i ja vos enyoràvem jejeje.

Així que toca posar-nos al dia amb el retorn al curs. El primer esdeveniment de l’any és la SUPERTORRRADAA. A aquest esdeveniment tan especial, el grup de joves aprofitarem per fer una mica d’autogestió amb l’objectiu que el campament d’estiu de joves ens surti molt més econòmic.

Per això necessitam que dia 13 prepareu les vostres millors coques per vendre.A més d’això, hem de preparar algunes sorpreses per part del grup de joves així que necessitarem que dugueu el següent material.

Cada un de voltros haurà de dur el següent de forma individual. Si no podeu venir i voleu participar amb l’autogestió, podeu fer arribar les coques o donar-li a algun company/companya per almanco rebre una part dels guanys:

    • Coca per vendre (Ha d’estar tallada i amb el cartellet amb tots els ingredients SUPERIMPORTANT). Pensau a fer-ne almanco un parell de coques veganes perquè totes podem disfrutar de les vostres coques.
    • Gel (recomanem que es faci a casa, és a dir, amb botelles plenes d’aigua o tuppers, no compreu gel fet)

Entre tots els joves haureu de dur mínim el següent material. Heu de posar-vos d’acord entre vosaltres per saber qui duu cada cosa:

    • Palo d’escombrera
    • 10 parells mallorquins de paper de diari
    • 2 Geleres de platja

L’hora de quedada serà a les 14:00 h al casal de barri de Son Ferriol. Aprofitarem per dinar totes juntes així que haurem de dur tupper amb dinar a part d’aigua suficient.

Per acabar, tant si veniu com si no veniu, necessitem que ompligueu el següent formulari abans de dijous 11:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFoGzz2fxWvVV1qI5EVVPj6L-Dp3IaCm_ImLNnczwoc-FESg/viewform

Això és tot de la nostra part, si teniu qualque dubte demanau-ho a les monis. Un súper besazo!!!