Bon dia, gransssssshhhhhhhhhh!
El pròxim dissabte 2 de març anam d’acampada!!!!!!!!!! Per aquest motiu, ens trobarem a les 10:00 a l’Estació Intermodal de Palma (adalt). La recollida dels infants serà el diumenge 3 de març a les 12:00, tot i que vos compartirem l’ubicació una vegada els infants ja siguin d’acampada ja que és sorpresa!!!!
El preu de l’acampada serà de 10€ per persona. Es podrà pagar l’acampada el 24 de febrer a l’esplai o el mateix dia d’acampada.
Els nins i nines hauran de portar:
– Sac de dormir
– Esterilla/ kimbo
– Roba i calçat còmode (botes de muntanya o esportives).
– Camiseta/ dessuadora de l’esplai o grogues
– Gorra de l’esplai
– Roba d’abric (important)
– Capelina
– Muda pel dia següent
– Muda de recanvi
– Pijama
– Estris de neteja (raspall de dents, pasta de dents, desodorant…)
– Llanterna o frontal
– Aigua abundant (mínim 1L)
– Berenar de dissabte matí i horabaixa
– Dinar
– Estris per menjar: plat, tassó, coberts i torcaboques reutilitzables
– ⁠TARGETA DE TIB
– Molta energia!
És important que per venir a l’acampada, s’ompli el següent formulari amb les dades dels infants que participaran (un formulari per infant): https://forms.gle/xZzXhbLFGyPPfN5a7
El formulari es tancarà oficialment el dimecres 28 de febrer.
Remarcam la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables, així com la necessitat de portar aliments sans (evitar llepolies, brioixeria industrial…). Per un altre costat, no es podran portar joguines, tot i que els més petits poden dur el seu peluix per dormir, que es treurà única i exclusivament per dormir. Tampoc es poden portar aparells electrònics: en cas de trobar-ne un, es requisarà i tornarà al final de la minicolònia.
Si l’infant ha de prendre algun medicament, haurà de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar la dosis.
Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida. També, pensau que el dia de l’acampada no es vendrà marxandatge.
Esperam que tots pugueu venir!!!!!!
#granshopeta #personaX?