top of page

Monitors /es

Cristina 

Soc na Cristina Ferrer, fa 8 anys que sóc monitora de l’esplai Xiroi. 

Aquest any soc monitora del grup de grans.

 

Soc Graduada en Educació Infantil. I me considero una persona responsable, resolutiva i alegre.

Cristina_edited.png
Andrea_edited.png

Andrea

Hola! Me llamo Andrea Rebollo, tengo 21 años y estoy estudiando el grado superior de administración y finanzas en el colegio San José Obrero.

Llevo en el esplai desde petits y en total llevo 17 años en este mundo amarillo.

¡Este año soy monitora de JOVES! Y tengo muchísimas ganas 😊🫶🏼.

Soy una persona muy enérgica y alegre, me considero responsable y trabajadora.

Aina Santandreu

Som n’Aina Santandreu, tenc 18 anys i és el meu primer any com a monitora, però he anat tota la vida a l'esplai de Manacor.

 

Actualment estudii filologia catalana a la UIB i m’encanta llegir, pintar, dibuixar, escoltar música, passejar, quedar amb amics i qualsevol cosa relacionada amb l’art i la cultura en general.

 

Me consider una persona empàtica, extrovertida i sincera i estic encantada de formar part de l’equip de monis al grup de petits💐

WhatsApp Image 2023-02-19 at 13.07_edited.png

Ainhoa

Holaaa soy Ainhoa, tengo 18 años. Hace 13 años que estoy en el esplai como niña y este es mi primer año como monitora, pertenezco a petits.❤️🌙

Tengo bastantes ganas e ilusión de poder compartir este curso con todos los niños. Este año espero aprender y disfrutar tanto de los niños como ellos de mi.

 

Actualmente estoy estudiando Biología en la UIB, pero mi idea es cambiarme a enfermería puesto que me gusta ayudar siempre a los demás, me considero una persona responsable, comprensiva y graciosa.💛

AINHOA 1_edited.png

Lluís

Hola, som en Lluís Guillem i tenc 17 anys. Duc 10 anys dins s'esplai com a nin i aquest es es meu primer any de monitor. Som part d'es grup de petits.

 

Estic estudiant primer any de CAFYD a sa universitat, tot i que m'agradaria opositar per 

bomber en un futur.

 

En consider una persona amb molta paciència i molt empàtica. Tenc molta il·lusió per aquest curs i moltes ganes d'aprendre amb els nins.

LLUÍS _edited.png

Cris Rivas

Hola, soy Cristina Rivas y tengo 18 años, llevo en esta pequeña familia 8 años y este es mi primer año como monitora y pertenezco al grupo de petits. 🌙❤️

 

Me considero una persona simpática, alegre y con energía. Me encanta pasar tiempo con los niños y ver lo bien que se lo pasan cada sábado con las actividades que preparamos. 

 

Estoy estudiando segundo de bachiller social, ya que me gustaría estudiar ADE el año que viene. 

CRISTINA_edited.png

Nerea

Me llamo Nerea y tengo 19 años. Empecé hace cinco años como niña en el esplai y este es mi segundo año como monitora!!🤗💐

 

Actualmente estoy en el grupo de petits y ver como cada sábado llegan con su ilusión, sus sonrisas y su magia me hace disfrutar esta maravillosa experiencia desde un punto de vista diferente que me encanta.

 

También estoy estudiando la carrera de Psicología en la universidad y me está pareciendo tan fascinante como interesante.

 

Definitivamente el mundo del esplai es un mundo del que estoy muy orgullosa de formar parte, lo disfruté muchísimo como niña y veo que las experiencias y aprendizajes que voy a adquiriendo como monitora me van a acompañar y nutrir a lo largo de los años.💛

NEREA_edited.png

Laia

Hola, bones, soc na Laia tinc 21 anys. Fa 9 anys que vinc a l'esplai, cinc com a nina i aquest és el meu tercer com a monitora. Enguany soc monitora del grup de Petits❤️. Estic molt feliç per encara estar en l'esplai i esper que siguin un parell més, ja que el que m'ha porta l'esplai són moltes coses importants per a mi.💛

 

Per altra banda, fora de l'esplai estic estudiant Treball Social en la UIB. A més, m'encantaria ajuntar el que estic estudiant amb l'art, pel fet que és una de les coses que em fan molt feliç. Em consider una persona sincera, responsable i empàtica.🌈🌷

LAIA_COOKIE_edited.png

Maria del Mar

Hola, 

Soc na Maria del Mar, tenc 18 anys i duc des dels 6 dins el món de l’esplai i aquest és el meu sisè al xiroi. Enguany he iniciat una nova etapa com a monitora i ho faig amb el fantàstic grup de mitjans, 🍃, tenc moltes ganes de transmetre als infants energia, entusiasme i il·lusió, però sobretot d’aprendre molt amb ells, ja que les seves cares de felicitat són el que em motiva a continuar. 

 

Personalment, em consider una persona responsable, empàtica i amb ganes d’ajudar, és per això que estic estudiant infermeria a la UIB i la veritat estic encantada. 💛

MARÍA DEL MAR_edited_edited.png
ALBERTO_edited_edited.png

Alberto

Holaa, me llamo Alberto Terrasa, tengo 18 años  y llevo en esta familia amarilla 13 años y este es mi primer año como monitor y pertenezco al grupo de mitjans 🍃

 

Ser monitor y poder ver a los niños cada sábado llenos de ilusión hace que disfrute más de las actividades que preparamos para ellos.

 

Personalmente me considero bastante responsable, atento,algo perfeccionista y muy creativo, en un futuro me gustaría poder enfocarme en el ámbito de la educación ya que me apasionan bastante los niños.

Jaume

Som en Jaume i tenc 21 anys. Aquest és es meu primer any a nes Xiroi, però he anat desde petit a Manacor, on també he estat monitor.

 

Som una persona positiva, enèrgica i amb moltes ganes de fer coses. Estic a 4t d'Ade i Dret a sa UIB.

 

Enguany som monitor de Mitjans, i segur que mos ho passarem beníssim! 🍃 💛

JAUME_edited.png

Sofía

Soy Sofía Morán, tengo 19 años, este es mi primer año como monitora en el esplai y pertenezco al grupo de mitjans.

 

Soy una persona muy alegre, responsable, empática y disfruto del trabajo en equipo. Me encanta pasar tiempo con los niños, sobre todo divirtiéndonos y aprendiendo cada sábado más cosas sobre ellos.

 

Actualmente estoy estudiando Trabajo Social en la UIB ya que mi vocación ha sido siempre ayudar a las personas.

SOFIA_edited.png
AAURORITA _edited.png

Aurora

Soy Aurora y tengo 18 años, llevo en el esplai 4 años como niña  y  este es mi primer año como monitora y soy del grupo de Mitjans 🍃 . 

 

Estoy super ilusionada de poder compartir este año con todos los niños y poder aprender cosas nuevas junto a todos ellos.

 

Personalmente me considero una persona bastante paciente, amable, comprensiva, responsable y un poco despistada. 

Mar

Soc na Mar i tenc 21 anys. Vaig entrar a l'esplai amb 10 anys i, després de 7 anys de nina i 4 de monitora, seguesc amb moltes ganes de passar-ho bé cada dissabte. 

 

Aquest any soc monitora del grup de Grans, un grup amb el que esper aprendre i disfrutar molt aquest curs. 

 

Soc estudiant de Bioquímica a la UIB i em consider una persona atenta, responsable, alegre i resolutiva.

MAR RIBAS_edited.png

Aina

Bones, sóc n'Aina Ro actual monitora del supergrup de grans.

 

Per ara fa 11 anys que estic dins l'esplai. D'aquests deu anys, set corresponen a la meva època com a nina d'esplai, una de les etapes més màgica que m'encantaria que tots els infants la poguessin gaudir, els tres que resten són com a monitora i com no, han estat tres anys molt intensos i plens de noves vivències. En definitiva estic encantada de formar part d'aquesta gran família groga.💛

 

Actualment, també estic estudiant la carrera d'arquitectura tècnica a la UIB amb l'objectiu de poder especialitzar-me en la construcció de cases passives, la  restauració i com no a la docència.

 

Em definiria com una persona un poc despistada amb moltes ganes d'aprendre, de gaudir, empàtica i responsable.

aina_edited.png

Andrés

Per a la persona que estigui llegint això, bon dia!!! Jo sóc n’Andrés i tenc 19 anys.

 

Vaig conèixer el Xiroi fa només 4 anys, i aquest és el segon que sóc monitor. Pot ser no duc tant de temps com altres, però me sent com si hagués estat en ell tota la meva vida. Aquest any sóc monitor del grup de grans 💧, i no podria estar més content!

 

Paral·lelament a això, estic estudiant Enginyeria Industrial a la UIB. A nivell personal, em consider una persona reflexiva, pacient, responsable i simpàtica.

 

En conclusió, estic completament segur que, a més de l’experiència com a monitor que guanyaré tots els anys que pugui ser monitor, sempre recordaré a l’esplai, tots aquells moments, els infants i els meus companys, amb especial afecte 💛.

ANDRÉS _edited.png

Sheila

Me llamo Sheila y tengo 21 años. Llevo 7 años en el esplai (3 de niña y 4 de monitora) y este año soy monitora del grupo de Grans

 

Me considero una persona muy perfeccionista, responsable, atenta y paciente.

 

Soy educadora infantil y actualmente estoy estudiando el grado superior de laboratorio clínico y biomédico.

sheila_edited_edited.png

Miguel

Buenaas, soy Miguel y este año soy monitor del grupo de joves 🎶💛. Empecé en el esplai en el grupo de Grans y 7 años después, sigo como monitor. 

 

Estudio ingeniería informática en la UIB y soy una persona alegre, responsable y enérgico. 😊

MIGUEL_edited.png

Mireia

Hola!

 

Som na Mireia Mercadal i tenc 21 anys. 

 

Podria dir que gairebé vaig néixer dins l’esplai… la meva família hi ha estat sempre vinculada. Vaig començar com a nina amb 5 anys i 16 anys després, aquest és el meu quart any de monitora. Enguany som Monitora del grup de joves.

 

Estudi Educació Infantil a la UIB i violí al Conservatori. Som una persona molt activa, amb moltes ganes d’aprendre dels infants i molt compromesa amb aquest món groc que és l’esplai! 

 

Després d’un any havent estat estudiant a fora de Mallorca, reprenc aquesta aventura amb més ganes que mai!

MIREIA_edited.png

Marga

Bon dia tot lo dia! Sóc na Margalida Janer, tenc 20 anyets i vaig entrar dins aquesta gran família groga fa 9 anys, 5 anys de nina i 4 de moni. Aquest curs, en concret, sóc monitora del grup de joves ♪.

 

Per altra banda, estic estudiant Educació Social a la UIB, ja que un dels meus propòsits en la vida és ajudar al màxim de persones que ho necessitin.

 

M’agraden molt els moixets i consider que una de les base del meu pensament és el respecte 😊.

 

Aquest curs serà un any super xulo, ple d’alegria, diversió, pau i amistat!!! 

MARGA_edited.png
bottom of page