Buscar

Torrada 🔥🔥

El Xiroi, aquest dissabte 18 de gener, estarà a la plaça de Son Ferriol per celebrar la nostra ja típica torrada de Sant Antoni conjuntament amb l'Associació de Veïns.

Com cada any vendrem tiquets que inclouen una safata amb carn, beguda, una mica de pa, postres (fets pels nostres joves, per poder anar al seu campament de final de curs)!

Aquests tiquets es venen a 6€ i els podreu reservar per la mateixa web (www.esplaixiroi.com) indicant un nom i el número de tiquets. El mateix dissabte al matí al Casal o ja a la tarda nit en el fogueró es vendran els tiquets que restin pero NO n'asseguram disponibilitat. Per tant, us agraïriem per no quedar-vos sense i tenir una millor previsió que en fessiu la reserva abans!

A més, oferim la possiblitat d'opció vegana sempre i quan es fassi reserva prèvia! Només aquells que hagin fet la reserva podràn disposar d'aquestes safata!

Recordam que tots els beneficis recaptat van destinats íntegrament a cobrir les activitats de l'esplai. Per tant, esperam la màxima participació ja que entre tots feim de l'esplai una família!

Us esperem a tots a les 20:00 h a la Plaça!

RECORDAU PORTAR LES VOSTRES PRÒPIES PINCES, ELS MONITORS NO TENIM PER A TOTS!

Gràcies i fins al dissabte.

Pd: El dissabte al matí hi ha esplai!!!!!!!

127 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies, Vos comunicam que ja tenim disponibles les paperetes per participar al sorteig de la panera de Nadal. 🧺🎄🎅 Les podeu aconseguir el pròxim dissabte a l'entrada o a la recollida de

Benvolgudes famílies!🎇 Us informem que el cap de setmana de dia 17-18 de desembre partirem d'acampada tots plegats i plegades!!!!! Aquest any farem la minicolonia a s’Estanyol. Ens veurem dissabte 1

Bon dia, joves! Com bé ja vos varem avançar, aquest dissabte farem esplai a Palma! L’horari serà l’habitual, de 10 a 13. El punt de trobada i recollida serà davant l’Estació Intermodal. Per aquest di