top of page
Buscar

MINICOLONIA DE NADAL🎇🎅🎉

Actualizado: 19 dic 2021

Benvolgudes famílies!🎇


Us informem que el cap de setmana de dia 18-19 de desembre partirem d'acampada tots plegats!!!!! Aquest any farem la minicolonia a les instal·lacions de Hipocampo.

Ens veurem dissabte 18 a les 9:30 a l'Escola Pública de Son Ferriol.

La recollida serà el dia següent, diumenge dia 19, al mateix lloc a les 13h.


El material que s'ha de portar és el següent:


-Sac de dormir

-Roba còmode

-Roba d'abrigar

-Muda pel dia següent

-Muda de recanvi

-Botes de muntanya o esportives

-Pijama

-Estris de neteja

-2 tubs de paper de WC de reciclar

-Llanterna o frontal

-Capelina

-Berenar de dissabte matí

-Dinar de dissabte

-Aigua

-Plats, tassons i estris per menjar (a poder ser reutilitzable)

-Mascarilles pels dos dies i de recanvi


Si cal, s'ha de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar les dosis del medicament a l'infant.

Remarquem la importància de l'ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables, així com la necessitat de portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial...).


En aquesta acampada es tindran en compte totes les mesures i restriccions COVID vigents relacionades amb el temps lliure, la diversió i la seguretat seran presents en tot moment!


D'altra banda, vosanimem a fer la motxilla sempre amb l'infant que l'ha de portar, ja que així ajudem a fer-los responsables i autònoms.

Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida.


El preu de la sortida són 25 € incloent el transport i l'estada i es podran pagar els dissabtes anteriors a les respectives monitores dels infants.


Dit això, esperem que venguin el màxim d'infants possible, quants més serem, millor ens ho passarem!🎇🎅🎉

437 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Bon dia, famílies!!! 🥳🎉 Com heu passat l'estiu? Nosaltres estam molt emocionades d’anunciar que d'aquí poc comença el Curs 2023-2024! Com cada any, per inscriure els vostres infants, haureu d'omplir

Bon dia joves!!! Esperam que estigueu recuperats dels dos campaments seguits. Com que sabem que ens enyorau molt, vos deixam per aquí l'enllaç amb les fotos del vostre súper campament per Astúries

Bon dia famílies!!! 💛💛💛 Tenim una gran notícia... 🥁🥁🥁 JA TENIU DISPONIBLES TOTES LES FOTOS DEL SÚPER CAMPAMENT 2023!!! 🥳🥳Les podreu trobar al següent enllaç: Per altra banda, volíem donar les

bottom of page