top of page
Buscar

MINICOLONIA DE NADAL🎇🎅🎉

Actualizado: 19 dic 2021

Benvolgudes famílies!🎇


Us informem que el cap de setmana de dia 18-19 de desembre partirem d'acampada tots plegats!!!!! Aquest any farem la minicolonia a les instal·lacions de Hipocampo.

Ens veurem dissabte 18 a les 9:30 a l'Escola Pública de Son Ferriol.

La recollida serà el dia següent, diumenge dia 19, al mateix lloc a les 13h.


El material que s'ha de portar és el següent:


-Sac de dormir

-Roba còmode

-Roba d'abrigar

-Muda pel dia següent

-Muda de recanvi

-Botes de muntanya o esportives

-Pijama

-Estris de neteja

-2 tubs de paper de WC de reciclar

-Llanterna o frontal

-Capelina

-Berenar de dissabte matí

-Dinar de dissabte

-Aigua

-Plats, tassons i estris per menjar (a poder ser reutilitzable)

-Mascarilles pels dos dies i de recanvi


Si cal, s'ha de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar les dosis del medicament a l'infant.

Remarquem la importància de l'ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables, així com la necessitat de portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial...).


En aquesta acampada es tindran en compte totes les mesures i restriccions COVID vigents relacionades amb el temps lliure, la diversió i la seguretat seran presents en tot moment!


D'altra banda, vosanimem a fer la motxilla sempre amb l'infant que l'ha de portar, ja que així ajudem a fer-los responsables i autònoms.

Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida.


El preu de la sortida són 25 € incloent el transport i l'estada i es podran pagar els dissabtes anteriors a les respectives monitores dels infants.


Dit això, esperem que venguin el màxim d'infants possible, quants més serem, millor ens ho passarem!🎇🎅🎉

436 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies💛, Volem recordar-vos que aquest dissabte 25 de març no hi ha esplai.😭 No obstant de 10:00h a 11:00h es faran inscripcions pel súper campament🏕️ d’estiu al Casal de barri de Son F

Hola famílies, Vos hem de comunicar un canvi important per aquest cap de setmana. Ens sap molt greu informar-vos que per coses que no estan en la nostra mà no podrem fer la minicolònia de pasqua 🥲 Co

Bon dia famílies!! 💛 Vos volem informar que diumenge dia 26 de març hi ha la FIRA DE SON FERRIOL! 🥳🥳 La fira serà de 9:30 a 19:30. Recordam que aquest cap de setmana no hi haurà esplai! A més a més

bottom of page