Buscar

MINICOLONIA DE NADAL

Benvolgudes famílies!

Us informem que el cap de setmana de dia 21-22 de desembre partirem d’acampada tots plegats. El lloc d’acampada és El Burotell Granja Escola (Calvià). Ens veurem dissabte 21 a les 9:00 a l’Escola Pública de Son Ferriol.

La recollida serà el dia següent, diumenge dia 22, al lloc d’acampada, acabant el cap de setmana amb un dinar amb famílies, per això heu de venir a les 12:30 per dinar tots junts amb un dinar per compartir.

El material que s’ha de portar és el següent:

-Sac de dormir -Roba cómoda -Roba d’abric -Muda pel dia següent -Muda de recanvi -Botes de muntanya o esportives -Pijama -Estris de neteja -Llanterna o frontal -Capelina -Berenar de dissabte matí -Berenar dissabte horabaixa -Dinar de dissabte -Aigua -Plats, tassons i estris per menjar (a poder ser reutilitzable) -Cartó de paper de cuina

ATENCIÓ! Per a les menjades (berenar, dinar de dissabte dels infants i dinar de diumenge per a compartir) vos pregam que INTENTEU EVITAR ALIMENTS QUE CONTINGUIN FRUITS SECS I LLET.

Si cal, s’ha de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar les dosis del medicament a l‘infant.

Remarquem la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables, així com la necessitat de portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial, etc.).

D’altra banda, vos animam a fer la motxilla sempre amb l’infant que l’ha de portar, ja que així ajudem a fer-los responsables i autònoms.

Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida.

El preu de la sortida són 25 € i es podran pagar els dissabtes anteriors al Casal de barri o el mateix dissabte de l’acampada amb una confirmació prèvia per la pàgina web (esplaixiroi.com)

Dit això, esperem que venguin el màxim d’infants possible, quants més serem, millor ens ho passarem!

#hopetamhihosaps

#sentimentgroc

#jotambetenyiresonferrioldegroc

#sonferriol

150 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies, Vos comunicam que ja tenim disponibles les paperetes per participar al sorteig de la panera de Nadal. 🧺🎄🎅 Les podeu aconseguir el pròxim dissabte a l'entrada o a la recollida de

Benvolgudes famílies!🎇 Us informem que el cap de setmana de dia 17-18 de desembre partirem d'acampada tots plegats i plegades!!!!! Aquest any farem la minicolonia a s’Estanyol. Ens veurem dissabte 1

Bon dia, joves! Com bé ja vos varem avançar, aquest dissabte farem esplai a Palma! L’horari serà l’habitual, de 10 a 13. El punt de trobada i recollida serà davant l’Estació Intermodal. Per aquest di