top of page
Buscar

MINICOLONIA DE NADAL

Benvolgudes famílies!

Us informem que el cap de setmana de dia 21-22 de desembre partirem d’acampada tots plegats. El lloc d’acampada és El Burotell Granja Escola (Calvià). Ens veurem dissabte 21 a les 9:00 a l’Escola Pública de Son Ferriol.

La recollida serà el dia següent, diumenge dia 22, al lloc d’acampada, acabant el cap de setmana amb un dinar amb famílies, per això heu de venir a les 12:30 per dinar tots junts amb un dinar per compartir.

El material que s’ha de portar és el següent:

-Sac de dormir -Roba cómoda -Roba d’abric -Muda pel dia següent -Muda de recanvi -Botes de muntanya o esportives -Pijama -Estris de neteja -Llanterna o frontal -Capelina -Berenar de dissabte matí -Berenar dissabte horabaixa -Dinar de dissabte -Aigua -Plats, tassons i estris per menjar (a poder ser reutilitzable) -Cartó de paper de cuina

ATENCIÓ! Per a les menjades (berenar, dinar de dissabte dels infants i dinar de diumenge per a compartir) vos pregam que INTENTEU EVITAR ALIMENTS QUE CONTINGUIN FRUITS SECS I LLET.

Si cal, s’ha de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar les dosis del medicament a l‘infant.

Remarquem la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables, així com la necessitat de portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial, etc.).

D’altra banda, vos animam a fer la motxilla sempre amb l’infant que l’ha de portar, ja que així ajudem a fer-los responsables i autònoms.

Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida.

El preu de la sortida són 25 € i es podran pagar els dissabtes anteriors al Casal de barri o el mateix dissabte de l’acampada amb una confirmació prèvia per la pàgina web (esplaixiroi.com)

Dit això, esperem que venguin el màxim d’infants possible, quants més serem, millor ens ho passarem!

#hopetamhihosaps

#sentimentgroc

#jotambetenyiresonferrioldegroc

#sonferriol

151 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies💛, Volem recordar-vos que aquest dissabte 25 de març no hi ha esplai.😭 No obstant de 10:00h a 11:00h es faran inscripcions pel súper campament🏕️ d’estiu al Casal de barri de Son F

Hola famílies, Vos hem de comunicar un canvi important per aquest cap de setmana. Ens sap molt greu informar-vos que per coses que no estan en la nostra mà no podrem fer la minicolònia de pasqua 🥲 Co

Bon dia famílies!! 💛 Vos volem informar que diumenge dia 26 de març hi ha la FIRA DE SON FERRIOL! 🥳🥳 La fira serà de 9:30 a 19:30. Recordam que aquest cap de setmana no hi haurà esplai! A més a més

bottom of page