top of page
Buscar

Joves!

Bon dia joves,


El dissabte 21 de gener farem una ruta en bici! Per això ens veurem a davant el Palau de congressos a les 10 i la recollida serà allà mateix a la 13.


Haureu de venir ambientats d’acord amb el vostre mitjà de transport. Per exemple, skater, ciclista, etc.


Per això haureu de dur:


Qualsevol mitjà de transport que no sigui elèctric ni motoritzat ni que funcioni amb benzina → REQUISITO: L’heu de fer funcionar voltros. Per exemple: bicicleta, patins, monopatí SÍ. Patinet elèctric NO.


Berenar per compartir. Participarem al concurs de berenars més originals de Conmarí. Serà jutjat per un exigent jurat que catarà tots i cada un dels vostres plats.

Hauran de tenir un títol i aquest haurà de ser justificat. Aquest berenar per a compartir haurà de ser transportable dins la vostra motxilla.

Aigua abundant.

Roba còmoda.

Tovallola o pareo.


Això és tot, vos estimam!

73 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies, Vos volem recordar que per fraccionar el pagament del campament d'estiu, heu de realitzar tres pagaments: Terminis: pagar a cada termini 1/3 part del total de la quantitat: Mes de

Bones GRANS vos informar de que de divendres 23 fins el 25 de juny hi ha un….. SUPER……MINI…. CAMPA D’ESTIU DE GRANS!!! 💧💧💧 Per això vos convocam divendres 23 de Juny a les 17:00h a Plaça Espanya. L

bottom of page