top of page
Buscar

Joves!

Bon dia joves,


El dissabte 21 de gener farem una ruta en bici! Per això ens veurem a davant el Palau de congressos a les 10 i la recollida serà allà mateix a la 13.


Haureu de venir ambientats d’acord amb el vostre mitjà de transport. Per exemple, skater, ciclista, etc.


Per això haureu de dur:


Qualsevol mitjà de transport que no sigui elèctric ni motoritzat ni que funcioni amb benzina → REQUISITO: L’heu de fer funcionar voltros. Per exemple: bicicleta, patins, monopatí SÍ. Patinet elèctric NO.


Berenar per compartir. Participarem al concurs de berenars més originals de Conmarí. Serà jutjat per un exigent jurat que catarà tots i cada un dels vostres plats.

Hauran de tenir un títol i aquest haurà de ser justificat. Aquest berenar per a compartir haurà de ser transportable dins la vostra motxilla.

Aigua abundant.

Roba còmoda.

Tovallola o pareo.


Això és tot, vos estimam!

69 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Bones famílies!!! Vos volíem informar que com cada any hem organitzat una excursió de senderisme per gaudir de la natura tots plegats. Aquesta es durà a terme el dissabte 4 de febrer i anirem a Raixa.

Hola GRANS!!! Com podeu imaginar, ha arribat el moment de fer el GRAN SOPAR DE NADAL. Ens veurem dimecres 28 de desembre a les 18:45h al Carrer de Sant Jordi, nº 24 i la recollida serà al mateix lloc

bottom of page