top of page
Buscar

Final de curs i estiu

Estimats infants i famílies del Club d’Esplai Xiroi.


Abans de res, esperam de tot cor que tots vosaltres i els vostres familiars estigueu bé, hagueu passat el confinament de la millor manera possible i ara pogueu disfrutar de tot el que pugueu del desconfinament.


Sabem que hem estat força temps sense donar notícies, però la presa de decisions no ha estat gens fàcil. Molts ens heu demanat què passarà aquest estiu en relació al campament i l’escoleta d’estiu.


En primer lloc, s’ha decidit per part del Casal de Barri de Son Ferriol no realitzar enguany l’escoleta degut a les mesures de seguretat tan estrictes que es plantejaven.

D’altra banda i en relació al campament d’estiu que enguany havíem de dur a terme com cada estiu, hem decidit cancelar-lo ja que, amb el nombre d’infants i monitors que es tenia previst partir, era completament inviable dur a terme l’activitat per mor de les mesures de seguretat que la Conselleria ens enviava.


Com ja hem dit, no ha estat una decisió fàcil ja que, com vosaltres, els monitors i monitores teníem unes ganes immenses de gaudir de la setmana de campament com cada any, però enguany ho considerem molt arriscat.


Però no tot són problemes i notícies tristes! Sabem que moltes famílies esteu tornant a treballar i comptàveu amb el recurs de l’escoleta aquest estiu. Ja hem dit que no podrà ser possible, però tot i així volem oferir-vos una solució.


Alguns dels monitors i monitores del nostre equip s’ofereixen, a títol personal, a fer cangurs per a les famílies que ho necessiteu. Si us interessa, contacteu amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials (Instagram o Facebook) o bé a través del correu electrònic de l’esplai (esplaixiroi@gmail.com). Us posarem en contacte amb les persones interessades per tal que pugueu establir un acord entre família i monitor.


Dit això, esperem que pugueu passar aquest estiu de la millor manera que es pugui i que ens puguem veure el més aviat possible! Amb una mica de sort l’octubre podrem començar un nou curs i tornar-nos trobar.


Una forta aferrada i moltes forces de part de tot l’equip de monitors del Club d’Esplai Xiroi!

243 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies, Des del Club d’Esplai Xiroi vos volem informar que dissabte 9 de desembre NO hi haurà esplai! Tot i això, aprofitarem per carregar piles per l'acampada del cap de setmana següent

Benvolgudes famílies!🎇 Us informem que el cap de setmana de dia 16-17 de desembre partirem d'acampada tots plegats i plegades!!!!! Aquest any farem la minicolonia a Hipocampo.  Ens veurem dissabte 16

Estimades famílies, Vos recomenam que faceu una revisió exhaustiva als caps i cabells dels vostres fills i filles, ja que sabem que hi ha una passa de polls. A més a més d'usar alguns productes prote

bottom of page