top of page
Buscar

Excursió dissabte 12/02

Actualizado: 7 feb 2022

Bones famílies!!! Com estau? Bé, com ja sabeu, cada any organitzam, entre d’altres coses, excursions amb el infants, i aquest no podria ser diferent. Per això el pròxim dissabte 12 de febrer ens anam tots plegats a la Serra de Tramuntana, concretament a la Reserva Park de Galatzó ⛰️.


A les 9 ens trobarem amb els infants al parc que està darrera de l'escola pública, mateix lloc on es recolliran a les 17. El donatiu serà de 13 € per persona (s’ha de fer una preinscripció mitjançant un formulari). El darrer dia per poder apuntar-se a l'excursió és el dijous dia 10 de febrer fins a les 18.00h!!.


Quant al material que han de dur aquest dia:

  • Roba i calçat còmode i adequat per a la muntanya

  • Gorra 🧢, per protegir-se del sol (aprofitau l'ocasió per fer-vos amb l'edició limitada de la nostra gorra del 30è Aniversari del Xiroi 🥳).

  • Berenar

  • Dinar

  • Aigua abundant (mínim 1L)

  • Estris per menjar (a poder ser reutilitzables)


ATENCIÓ! Per a les menjades (berenar i dinar) vos pregam que INTENTEU EVITAR ALIMENTS QUE CONTINGUIN FRUITS SECS I LLET. A més d'això, demanam portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial, etc.).


També volem remarcar la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables,

Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida. Addicionalment, si cal, s’ha de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar les dosis del medicament a l‘infant.


Dit això, esperam que tothom pugui venir i gaudir amb nosaltres aquest meravellós dia al Galatzó!


388 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Bon dia, famílies!!! 🥳🎉 Com heu passat l'estiu? Nosaltres estam molt emocionades d’anunciar que d'aquí poc comença el Curs 2023-2024! Com cada any, per inscriure els vostres infants, haureu d'omplir

Bon dia joves!!! Esperam que estigueu recuperats dels dos campaments seguits. Com que sabem que ens enyorau molt, vos deixam per aquí l'enllaç amb les fotos del vostre súper campament per Astúries

Bon dia famílies!!! 💛💛💛 Tenim una gran notícia... 🥁🥁🥁 JA TENIU DISPONIBLES TOTES LES FOTOS DEL SÚPER CAMPAMENT 2023!!! 🥳🥳Les podreu trobar al següent enllaç: Per altra banda, volíem donar les

bottom of page