top of page
Buscar

Excursió dissabte 12/02

Actualizado: 7 feb 2022

Bones famílies!!! Com estau? Bé, com ja sabeu, cada any organitzam, entre d’altres coses, excursions amb el infants, i aquest no podria ser diferent. Per això el pròxim dissabte 12 de febrer ens anam tots plegats a la Serra de Tramuntana, concretament a la Reserva Park de Galatzó ⛰️.


A les 9 ens trobarem amb els infants al parc que està darrera de l'escola pública, mateix lloc on es recolliran a les 17. El donatiu serà de 13 € per persona (s’ha de fer una preinscripció mitjançant un formulari). El darrer dia per poder apuntar-se a l'excursió és el dijous dia 10 de febrer fins a les 18.00h!!.


Quant al material que han de dur aquest dia:

  • Roba i calçat còmode i adequat per a la muntanya

  • Gorra 🧢, per protegir-se del sol (aprofitau l'ocasió per fer-vos amb l'edició limitada de la nostra gorra del 30è Aniversari del Xiroi 🥳).

  • Berenar

  • Dinar

  • Aigua abundant (mínim 1L)

  • Estris per menjar (a poder ser reutilitzables)


ATENCIÓ! Per a les menjades (berenar i dinar) vos pregam que INTENTEU EVITAR ALIMENTS QUE CONTINGUIN FRUITS SECS I LLET. A més d'això, demanam portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial, etc.).


També volem remarcar la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables,

Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida. Addicionalment, si cal, s’ha de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar les dosis del medicament a l‘infant.


Dit això, esperam que tothom pugui venir i gaudir amb nosaltres aquest meravellós dia al Galatzó!


388 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies💛, Volem recordar-vos que aquest dissabte 25 de març no hi ha esplai.😭 No obstant de 10:00h a 11:00h es faran inscripcions pel súper campament🏕️ d’estiu al Casal de barri de Son F

Hola famílies, Vos hem de comunicar un canvi important per aquest cap de setmana. Ens sap molt greu informar-vos que per coses que no estan en la nostra mà no podrem fer la minicolònia de pasqua 🥲 Co

Bon dia famílies!! 💛 Vos volem informar que diumenge dia 26 de març hi ha la FIRA DE SON FERRIOL! 🥳🥳 La fira serà de 9:30 a 19:30. Recordam que aquest cap de setmana no hi haurà esplai! A més a més

bottom of page