Buscar

Excursió dissabte 12/02

Actualizado: 7 feb

Bones famílies!!! Com estau? Bé, com ja sabeu, cada any organitzam, entre d’altres coses, excursions amb el infants, i aquest no podria ser diferent. Per això el pròxim dissabte 12 de febrer ens anam tots plegats a la Serra de Tramuntana, concretament a la Reserva Park de Galatzó ⛰️.


A les 9 ens trobarem amb els infants al parc que està darrera de l'escola pública, mateix lloc on es recolliran a les 17. El donatiu serà de 13 € per persona (s’ha de fer una preinscripció mitjançant un formulari). El darrer dia per poder apuntar-se a l'excursió és el dijous dia 10 de febrer fins a les 18.00h!!.


Quant al material que han de dur aquest dia:

  • Roba i calçat còmode i adequat per a la muntanya

  • Gorra 🧢, per protegir-se del sol (aprofitau l'ocasió per fer-vos amb l'edició limitada de la nostra gorra del 30è Aniversari del Xiroi 🥳).

  • Berenar

  • Dinar

  • Aigua abundant (mínim 1L)

  • Estris per menjar (a poder ser reutilitzables)


ATENCIÓ! Per a les menjades (berenar i dinar) vos pregam que INTENTEU EVITAR ALIMENTS QUE CONTINGUIN FRUITS SECS I LLET. A més d'això, demanam portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial, etc.).


També volem remarcar la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables,

Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida. Addicionalment, si cal, s’ha de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar les dosis del medicament a l‘infant.


Dit això, esperam que tothom pugui venir i gaudir amb nosaltres aquest meravellós dia al Galatzó!


385 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies, Vos comunicam que ja tenim disponibles les paperetes per participar al sorteig de la panera de Nadal. 🧺🎄🎅 Les podeu aconseguir el pròxim dissabte a l'entrada o a la recollida de

Benvolgudes famílies!🎇 Us informem que el cap de setmana de dia 17-18 de desembre partirem d'acampada tots plegats i plegades!!!!! Aquest any farem la minicolonia a s’Estanyol. Ens veurem dissabte 1

Bon dia, joves! Com bé ja vos varem avançar, aquest dissabte farem esplai a Palma! L’horari serà l’habitual, de 10 a 13. El punt de trobada i recollida serà davant l’Estació Intermodal. Per aquest di