top of page
Buscar

Excursió 4/02/2023

Actualizado: 26 ene

Bones famílies!!!


Vos volíem informar que com cada any hem organitzat una excursió de senderisme per gaudir de la natura tots plegats. Aquesta es durà a terme el dissabte 4 de febrer i anirem a Raixa.


Tots els infants hauran de portar:

  • Roba i calçat còmode i adequat per a la muntanya

  • Gorra 🧢, per protegir-se del sol (a la web hi podeu trobar la gorra del xiroi https://www.esplaixiroi.com/camisetes).

  • Berenar

  • Dinar

  • Aigua abundant

Per a les menjades (berenar i dinar) vos pregam que INTENTEU EVITAR ALIMENTS QUE CONTINGUIN FRUITS SECS I TRACES. A més d'això, demanam que es portin aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial, etc.). I que NO es duguin juguetes ni aparells electrònics.

*Addicionalment, si cal, s’ha de portar una autorització del metge perquè es pugui administrar les dosis del medicament a l'infant.


Ens trobarem a les 9:00h amb els infants al parc que està darrere de l'escola pública, mateix lloc on es recolliran a les 17:00h. El preu serà de 10 € per persona. Per apuntar-se cal fer una preinscripció mitjançant aquest FORMULARI.

El darrer dia per poder apuntar-se a l'excursió és dimecres 1 de febrer.


Dit això esperam que puguin venir tots els nins i nines!


309 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Bon dia joves, El dissabte 21 de gener farem una ruta en bici! Per això ens veurem a davant el Palau de congressos a les 10 i la recollida serà allà mateix a la 13. Haureu de venir ambientats d’acord

Hola GRANS!!! Com podeu imaginar, ha arribat el moment de fer el GRAN SOPAR DE NADAL. Ens veurem dimecres 28 de desembre a les 18:45h al Carrer de Sant Jordi, nº 24 i la recollida serà al mateix lloc

bottom of page