top of page
Buscar

Excursió 4/02/2023

Actualizado: 26 ene

Bones famílies!!!


Vos volíem informar que com cada any hem organitzat una excursió de senderisme per gaudir de la natura tots plegats. Aquesta es durà a terme el dissabte 4 de febrer i anirem a Raixa.


Tots els infants hauran de portar:

  • Roba i calçat còmode i adequat per a la muntanya

  • Gorra 🧢, per protegir-se del sol (a la web hi podeu trobar la gorra del xiroi https://www.esplaixiroi.com/camisetes).

  • Berenar

  • Dinar

  • Aigua abundant

Per a les menjades (berenar i dinar) vos pregam que INTENTEU EVITAR ALIMENTS QUE CONTINGUIN FRUITS SECS I TRACES. A més d'això, demanam que es portin aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial, etc.). I que NO es duguin juguetes ni aparells electrònics.

*Addicionalment, si cal, s’ha de portar una autorització del metge perquè es pugui administrar les dosis del medicament a l'infant.


Ens trobarem a les 9:00h amb els infants al parc que està darrere de l'escola pública, mateix lloc on es recolliran a les 17:00h. El preu serà de 10 € per persona. Per apuntar-se cal fer una preinscripció mitjançant aquest FORMULARI.

El darrer dia per poder apuntar-se a l'excursió és dimecres 1 de febrer.


Dit això esperam que puguin venir tots els nins i nines!


342 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Estimades famílies, Vos volem recordar que per fraccionar el pagament del campament d'estiu, heu de realitzar tres pagaments: Terminis: pagar a cada termini 1/3 part del total de la quantitat: Mes de

Bones GRANS vos informar de que de divendres 23 fins el 25 de juny hi ha un….. SUPER……MINI…. CAMPA D’ESTIU DE GRANS!!! 💧💧💧 Per això vos convocam divendres 23 de Juny a les 17:00h a Plaça Espanya. L

bottom of page