Buscar

Excursió

Actualizado: 18 feb 2020

Benvolgudes famílies!

Us informem que el dissabte dia 29 de febrer partirem d'excursió tots plegats. Ens veurem dissabte 29 a les 8:30 a l’Escola Pública de Son Ferriol.

La recollida serà dissabte a les 17:30, al lloc mateix lloc, l’Escola Pública de Son Ferriol.


El material que s’ha de portar és el següent:

- Berenar dissabte dematí.

- Dinar.

- Botes de muntanya o esportives.

- Aigua abundant (mínim 1L).

- Capelina per si plou.


ATENCIÓ! Per a les menjades (berenar, dinar de dissabte dels infants) vos pregam que INTENTEU EVITAR ALIMENTS QUE CONTINGUIN FRUITS SECS I LLET.


Si cal, s’ha de portar una autorització del metge per a que es pugui administrar les dosis del medicament a l‘infant.


Remarquem la importància de l’ús de carmanyoles i cantimplores reutilitzables, així com la necessitat de portar aliments sans (evitar llepolies, patatilles, brioixeria industrial, etc.).


Recordem que no podrà venir cap infant sense la fitxa del curs emplenada, les fotocòpies del DNI i la targeta sanitària, i estar al corrent del pagament de la matrícula i de la sortida.


El preu de la sortida són 8 i es podran pagar els dissabtes anteriors al Casal de barri o el mateix dissabte de l'excursió amb una confirmació prèvia fins dimecres 26 a través d'aquest formulari: https://forms.gle/USBu1wviA2N6MHLX7


Dit això, esperem que venguin el màxim d’infants possible, quants més serem, millor ens ho passarem!

197 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Bon dia, joves! Com bé ja vos varem avançar, aquest dissabte farem esplai a Palma! L’horari serà l’habitual, de 10 a 13. El punt de trobada i recollida serà davant l’Estació Intermodal. Per aquest di